iClean International BV

Over iClean

iClean Carwash Technologies BV is gelegen in Venray. Ons oorspronkelijke bedrijf is al weer bijna 100 jaar oud: opgericht in 1919 in Rotterdam.

Eind jaren 90 kwam Rowafil bij de holding en begon te werken aan zijn internationale netwerk en groeide uit tot een leidend bedrijf in het biologisch zuiveren van water gebruikt in autowasstraten. Op onze nieuwe moderne lokatie die in 2006 haar deuren geopend heeft hebben we alles onder 1 dak. 

iClean Carwash Technologies heeft meer dan 50 jaar ervaring in het wassen van auto's en vooral in de verwerking van het vuile water. Al tientallen jaren leveren wij onze beruchte RVS produkten over de hele wereld. 

Wij zeggen dan ook vol overtuiging: Wij geven om water!

Missie & Waarden

01

Klant gericht

Wij creëren perfecte produkten voor onze klanten door te luisteren naar hun behoeften en vervolgens all verwachtingen te overtreffen.

02

We streven ernaar om continu te verbeteren

We are an organization that aims to anticipate and respond to changing customer needs through constant evolution and innovation.

03

Focus op de klant

Onze klanten zijn de reden dat we bestaan.Wij tonen onze waardering door hun hoogwaardige produkten te leveren en uitstekende service. Ons doel is de beste kwaliteit & service voor iedere klant, op ieder moment.

De meest geavanceerde Dog Wash ter wereld

Vervaardigd met hoge kwaliteit

De iClean Dog Wash is gemaakt van roestvrij staal en zal langdurig meegaan voor uw bedrijf met minimaal onderhoud. De afwerking is echt gedetailleerd van een erg hoge standaard. 

Klant vriendelijke interface

De iClean Dog Wash is uitgerust met een groot 11 inch (iPad formaat) touch screen. De tekst en het geluid van het touchscreen kunnen in iedere taal ingesteld worden.

De machine heeft Wi-Fi toegang; De eigenaar kan de statistieken op afstand monitoren. Het aantal wasbeurten, omzet, voorraad van shampoo's etc.

Je kunt de betaalopties kiezen die je op je iClean Dog Wash wilt intalleren, zoals een munten betaal unit, een biljetten lezer, een NFC reader, Tap & Go of een Credit card lezer.

TV met info overlay & audio

Op het moment dat u uw Dog Wash aan het configureren bent kunt u ervoor kiezen een TV toe te voegen aan de achterwand van de machine. Dit is een geweldige aanvulling. Op deze TV kunt u advertenties tonen van andere produkten die u in uw winkel verkoopt. Over dit scherm plaatsen wij een overlay die aan springt zodra een klant een wasprogramma start. Hierop wordt de resterende tijd en het geselecteerde programma getoond. Wanneer u op een knop druk zal er een geluid te horen zijn die instructies verzorgd over het betreffende programma. Dit geeft de gebruiker een interactieve ervaring!

Hoge kwaliteit componenten

De Dog Wash is gebouwd met de beste componenten die beschikbaar zijn. Hier worden absoluut geen concessies gedaan! We gebruiken dezelfde componenten die we ook in Was Straten voor auto's gebruiken. Door het gebruik van deze hoge kwaliteits componenten gaat uw Dog Wash erg lang mee en is zeer minimaal onderhoud benodigd.